Sydney Filmfestival

Het is even een stukje vliegen maar ook op Sydney International Filmfestival 2018 leveren we technische support. Het festival is van 6 t/m 17 juni.

Openlucht seizoen geopend!

Het openluchtseizoen zijn we van start gegaan met een drive-in voorstelling bij de Jaarbeurs in Utrecht. Van 18 t/m 20 mei vertonen we voor Bioscopen Leiden films op de Lammermarkt in Leiden.

IFFR 2017

International Filmfestival Rotterdam van 25 januari t/m 5 februari.

Dit jaar draaide ook KINO mee en daarmee was IFFR weer terug op de bakermat in de Gouvernestraat. Verder in Lantaren Venster, Pathé Schouwburgplein, Cinerama, De Doelen, Schouwburg Rotterdam, Oude Luxor, Nieuwe Luxor en Worm.

Dubai International Filmfestival

dubai-2016                                                                                                                                                                                            Het Dubai International Filmfestival 2016 is ten einde. Mooie slotvoorstelling van Rogue One in de Madinat Arena. Filmtechniek levert apparatuur en technische support in verschillende venues waaronder de openluchtlocatie op Jumeirah Beach.

Filmfestival Seizoen

De edities van 2016 van het Noordelijk Filmfestival in Leeuwarden en het Suikerzoet Filmfestival in Schiedam zitten er al weer op. IDFA duurt nog t/m zondag 27 november.

Dubai International Filmfestival en Ajyal Filmfestival Doha zijn in volle voorbereiding..

suikerzoet2016idfa-logo-2016-light-outlineMaster DIFF logos