Festivals

FilmTechniek kan voor uw filmfestival het hele projectietechnische deel uit handen nemen.

Met onze mobiel inzetbare apparatuur kunnen we met elk filmformaat overweg: van analoge projectie van Super-8, 16, 35 en 70mm-film tot de vertoning van uiteenlopende digitale filmformaten, waaronder uiteraard DCP (Digital Cinema Package). Naast de projectie verzorgen we het hele logistieke proces. En als dat nodig is, kunnen we ook zorgen voor live ondertiteling.

In de portfolio vindt u een overzicht van festivals waaraan FilmTechniek een belangrijke bijdrage levert, waaronder belangrijke Nederlandse festivals als het International Film Festival Rotterdam (IFFR) en het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) en een aantal buitenlandse, zoals het Dubai International Film Festival (DIFF) in de Verenigde Arabische Emiraten en de Viennale in Wenen.

schouwburgGZ_iffr_2011-bewerkt

Filmfestival Rotterdam 2011 – Schouwburg grote zaal

Wilt u de mogelijkheden en prijzen bespreken, neem dan contact met ons op. Bent u ook geïnteresseerd in het uitbesteden van de ticketservice, dan verwijzen we u graag naar ons zusterbedrijf FestivalTickets bv: www.festivaltickets.nl.

IFFR2015 filmcontrole